Wieczorne podżeranie
Niesiony falą tefałenowskich programów kulinarnych uwierzyłem w siebie i zacząłem panoszyć się w kuchni. W zasadzie to gotuję całkiem przyzwoicie i nawet kreatywnością potrafię czasem zaskoczyć. Nie mogę się jednak zbyt często ujawniać – żona, rodzina, znajomi zaraz to wykorzystają.
Lista produktów:
Wersja „standard”
- pomidorki koktajlowe 200 g
- cebula mała 70 g
- oliwa z oliwek
- pieprz / sól
Wersja „na wypasie”
- od święta można wzbogacić danie o świeży włoski biały chleb ciabatta
- ewentualnie ciemna bułka z ziarnami
Mężczyzno, do wykonania tej przystawki potrzebujesz
- deska do krojenia
- nóż
- naczynie do podania
- 10 minut wolnego czasu (czas może ulec zmianie w zależności od indywidualnych umiejętności mężczyzny i stopnia wtajemniczenia w pracach kuchennych)